Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
 • Your Cart Is Empty!
Bana Josipa Jelačića 19, 21204 Dugopolje +385 (0)21 689 210
O NAMA

S+B Systemtechnik d.o.o.

S+B Systemtechnik d.o.o. je osnovano u Splitu 2013. od strane matičnog poduzeća S+B Systemtechnik GmbH & Co.KG sa sjedištem u Njemačkoj. Glavna djelatnost te proizvodnja poduzeća S+B Systemtechnik d.o.o. predstavlja razvoj, proizvodnja i montaža području elektronike, elektrotehnike, pneumatike, mehanike i senzorike. Tvrtka trenutno zapošljava 17 radnika koji su u stalnom radnom odnosu. Od 2013. godine poduzeće karakterizira S+B Systemtechnik stabilan rast i razvoj, te kontinuirani napredak.

 

  MISIJA

   

  Misija poduzeća je stvaranje novih, te utemeljenje postojećih partnerskih odnosa koristeći glavne kompetencije poduzeća; tehnologiju, edukaciju i inženjerski razvoj. Tehnološkim inovacijama kontinuirano upotpunjujemo naša znanja putem kojih svojim kupcima ispunjavamo sve potrebe i želje.

  VIZIJA

  Vizija tvrtke je postati vodeći proizvođač tehnoloških inovacija na području tehničkih sklopova, kroz jačanje pozicije na stranim tržištima, ugovaranjem novih poslova te stvaranje stručne suradnje s partnerima temeljena na znanju, pouzdanosti i inovativnosti.

  ORGANIZACIJA

   

  S+B Systemtechnik trenutno ima 17 zaposlenika u stalnom radnom odnosu.

  U razvojnom i administrativnom centru u Splitu je razvojni tim inženjera kao i podrška poslovanja.

  U Dugopolju se nalazi proizvodna jedinica u sklopu koje zaposlenici proizvode i montiraju tehničke sklopove.
  Dugoročni strateški ciljevi

  Korištenjem temeljnih konkurentske prednosti i sinergije sestrinskih poduzeća, S+B Systemtechnik ostvaruje efikasnu proizvodnju i izvanredne rezultate.

  Dugoročni strateški ciljevi:

  – rast zaposlenosti

  – povećati efikasnost poslovanja

  – inovativni sustavi obrade materijala

  – proširenje tržišnog segmenta
  Poslovne investicije

  U skladu s dugoročnim strateškim ciljevima rasta i efikasnoti proizvodnog procesa, kao i rast zaposlenosti, poduzeće se odlučilo na poslovnu investiciju gradnje pogona te nabavku tehnoloških strojeva. Investicijom se brišu granice proizvodnih mogućnosti te se osigurava razvoj cjelokupne industrije.
  Planirani pogon će se nalaziti u poslovnoj zoni Podi, Dugopolje, Splitsko – dalmatinska županija, te će biti smješten u 6.000 kvadratnih metara zemljišta.
  ŽELITE NAM SE PRIDRUŽITI?

  • POSTANI DIO

   Želite li raditi u mladoj perspektivnoj tehnološki inovativnoj kompaniji?

  • NAŠEG TIMA!

   Ispunite ovaj obrazac i kontaktirajte nas!