Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Data is Loading...
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
  • Your Cart Is Empty!
Bana Josipa Jelačića 19, 21204 Dugopolje +385 (0)21 689 210
RAZVOJ
 
I
 
PROIZVODNJA

Naše poduzeće nudi usluge razvoja te proizvodnju tehnoloških komponenti. Za Vas provodimo procese od razvoja ideje i prototipa pa do proizvodnje i isporuke konačnih proizvoda

S+B Systemtechnik

OD IDEJE DO PROIZVODA
Uz pomoć najboljih stručnjaka, efikasnom proizvodnjom, te sinergijom sa strateškim partnerima S+B  Systemtechnik odgovara potrebama krajnjih kupaca. Poslovni model koji osigurava izvanredne rezultate omogućava nam konkurentsku prednost kako na hrvatskom tako i na njemačkom tržištu.

 

S+B Systemtechnik nudi usluge razvoja vaših kompletnih uređaja ili pojedinačnih podsustava. Ovisno o vašim potrebama i željama. Razvojni tim od 4 inženjera različitih usmjerenja i područja djelovanja koji mogu odgovoriti na sve vaše izazove.

Didaktička učila su vrste nastavnih tehničkih uređaja za usavršavanje u automobilskoj i drugim industrijama iz područja elektronike, elektrotehnike, pneumatike, senzorike, mehatronike i slično.

Sustav učila pokriva od osnovnih elemenata poput žarulja, do najkompleksnijih elemenata koji se nalaze u vozilima.

Naše poduzeće odrađuje i programiranje “E – learning” modula koji se koristi u automobilske svrhe. Uz pomoć “E – learning” modula, omogućeno je učenje i praćenje vježbi za pult proizvode, te simulacije stvarnih procesa u automobilu putem internet preglednika.
  • Text Hover
  • Text Hover
S+B Systemtechnik od nedavno obavlja i montažu tehničkih sklopova za svoje kupce. Sklopovi koji se sastavljaju spadaju u područja elektrotehnike, elektrike, mehanike, mehatronike, pneumatike i senzorike. Tim od 10 montera svojim znanjima i iskustvom upotpunjava i olakšava našim kupcima proces proizvodnje.
Sinergija

Uz pomoć najboljih stručnjaka, efikasnom proizvodnjom, te sinergijom sa strateškim partnerima S+B Systemtechnik odgovara potrebama krajnjih kupaca.

Poslovni model

Poslovni model koji osigurava izvanredne rezultate omogućava nam konkurentsku prednost kako na hrvatskom tako i na njemačkom tržištu.

Misija

stvaranje novih, te utemeljenje postojećih partnerskih odnosa koristeći glavne kompetencije poduzeća; tehnologiju, edukaciju i inženjerski razvoj. Tehnološkim inovacijama kontinuirano upotpunjujemo naša znanja putem kojih svojim kupcima ispunjavamo sve potrebe i želje.

Cjelokupni proces

Naše poduzeće nudi usluge razvoja te proizvodnju tehnoloških komponenti. Za Vas provodimo procese od razvoja ideje i prototipa pa do proizvodnje i isporuke konačnih proizvoda.

Inovativnost i stručnost

Razvojni tim se sastoji za sad od 4 inženjera različitih usmjerenja i područja. Inovativnost i multi disciplinarna stručnost su naše kvalitete.

Od ideje do realizacije

Sad Vaše ideje mogu uz našu tehničku pomoć postati stvarnost. Od dizajna proizvoda, kreiranja tehnološkog procesa pa i same proizvodnje.

  • Text Hover
S+B Systemtechnik

Obratite se s povjerenjem

Naša stručnost i iskustvo garantiraju vam najkvalitetniju uslugu, bilo da je riječ o projektiranju, dizajnu ili proizvodnji. Obratite nam se s povjerenjem!